/Intrebari frecvente

SOLUȚII PENTRU CELE MAI FRECVENTE SITUAȚII

Î: De ce își pierde So Dip Finish Gel din strălucire după uscare sau se uscă într-un timp îndelungat ?
R: După aplicarea celui de-al doilea strat de So Dip Activator, lasă-l să se usuce timp de min.120 secunde înainte de a aplica primul strat de So Dip Finish Gel. Primul strat se aplică într-un strat subțire și rapid. Cel de-al doilea strat este aplicat după ce toate cele cinci degete au fost acoperite de către primul strat. Trebuie să lași primul strat să se usuce 30 secunde înainte de a aplica cel de-al doilea strat.
Asigura-te că So Dip Activator este complet uscat înainte de aplicarea So Dip Finish Gel. Aplicarea So Dip Finish Gel înainte ca So Dip Activator să se usuce, va cauza lipsa strălucirii sau apariția denivelărilor.

Î: De ce So Dip Finish Gel prezintă denivelări la suprafață?
R: Pe unghii vor apărea pete mate sau denivelări în cazul în care primul strat de So Dip Finish Gel a fost aplicat prea încet sau cel de-al doilea strat prea repede.

Î: Cum pot îndepărta manichiura SoKwik?
R: Manichiura SoKwik se elimină cu acetonă. Polizează suprafața, apoi folosește aceeași procedură ca și în cazul îndepărtării ojei semipermanente cu ajutorul foliei de împachetare impregnate în acetonă.

Î: Capacul de So Dip Base sau So Dip Finish Gel este blocat. Ce s-a întâmplat?
R: So Dip Base și So Dip Finish Gel sunt adezivi puternici. Ai grijă să nu atingi gâtul recipientului, altfel riști să lipești capacul de recipientul de sticlă. Dacă se întâmplă acest lucru, scoate capacul cu un clește și aplică So Dip Brush Softener pentru a curăța părțile lipicioase. Șterge marginea sticlei după ce ai terminat cu produsul pentru a împiedica blocarea capacului.

Î: So Dip Finish Gel se îngroașă. Ce se întâmplă?
R: Motivul pentru care So Dip Finish Gel se îngroașă este faptul că So Dip Activator nu s-a uscat suficient înainte de aplicarea So Dip Finish Gel . Dacă So Dip Activator rămâne în pensulă iar apoi se introduce în So Dip Finish Gel, poate provoca întărirea atât a pensulei cât și a So Dip Finish Gel.

Î: Cum utilizez Brush Softener?
R: Scoate pensula So Dip Base sau a So Dip Activator. Șterge cu atenție soluția pe un prosop de hârtie. Scoate pensula Brush Softener-ului. Îndepărtează cu grijă lichidul din pensulă până la uscarea completă. După uscare, înlocuiește pensulele de aplicare ale So Dip Base sau ale So Dip Finish Gel. Introdu pensula deteriorată în So Dip Brush Softener și las-o în sticlă până când vei avea nevoie de ea din nou.

Î: Cum repar o pensulă întărită?
R: Scoate capacul / pensula din So Dip Brush Softener și folosește un prosop de hârtie pentru a usca lichidele din pensulă. Datorită culorii albastre a lichidului, poți vizualiza mai ușor momentul în care pensula este complet uscată,prosopul de hârtie rămânând curat. Utilizează această pensulă pentru recipientul So Dip Finish Gel. Apoi, introdu pensula So Dip Finish Gel în recipientul cu So Dip Brush Softener timp de cel puțin o oră. După o oră,curăță pensula de reziduuri. Lasă această pensulă în recipient până data viitoare.

Î: De ce se întăresc pensulele lichidelor Base sau Finish gel?
R: 1.Trebuie să aștepți mai mult între a doua aplicare a So Dip Activator și aplicarea primului strat de So Dip Finish Gel. Dacă unghiile sunt încă umede cu So Dip Activator, pensula se va întări.So Dip Activator trebuie să se usuce complet (minim 120 sec) .
2. Primul strat de Finish Gel trebuie aplicat cu 2-3 mișcări rapide.Nu este necesar să te apropii de zona cuticulei. Cel de-al doilea strat se aplică mai lent și mai atent, apropiindu-te de cuticule și sigilând vârfurile. Este important să sigilezi întotdeauna unghiile pentru a evita aerisirea acestora.

Î: Te confrunți cu aerisirea unghiilor. Ce se întâmplă?
R: Există de obicei 2 cauze posibile:
1. So Dip Activator este produsul care catalizează praful si ajută la aderența pe unghia naturală. Este posibil să fie nevoie să utilizezi mai mult din So Dip Activator și să sigilezi lateralele și vârful unghiilor cu acesta.Dacă unghiile nu sunt sigilate, aceasta ar putea fi o sursă de aerisire. Asigură-te că ai aplicat So Dip Activator pe toata suprafața.În cazul contactului cu pielea,acesta nu este dăunător.
2. Atunci când aplici primul strat de So Dip Finish Gel, trebuie să faci acest lucru în 2-3 mișcări rapide, având grijă să nu atingi zona cuticulei. Al doilea strat de So Dip Finish Gel aplică-l mai încet și mai atent apropiindu-te de zona cuticulelor și sigilează unghiile.Este foarte important să sigilezi întotdeauna marginile atât cu So Dip Activator cât și cu So Dip Finish Gel.

Î: Cum să aplic produsele?
R: Rezumatul pașilor:
1. Aplică Nail Prep (opțional)
2. Agită recipientul cu praful color pentru a-l aerisi
3. Aplică lichidul 1- So Dip Base
4. Scufundă unghia în praf
5. Aplică lichidul 2- So Dip Activator
6. Aplică lichidul 1- So Dip Base
7. Scufundă unghia în praf
8. Aplică lichidul 2- So Dip Activator
9. Finisează unghiile și îndepărtează reziduurile
10. Aplică So Dip Activator-ul și așteptă cel puțin 2 minute
11. Aplică primul strat de So Dip Finish Gel cu 2 sau 3 mișcări rapide de sus în jos. Apoi aplică al doilea strat de So Dip Finish Gel cu mișcări mai atente