25oct.

Seminar GRATUIT SoKwik – Cluj Napoca – 29 noiembrie 2017


SoKwik si e tot mai simplu!


Pentru ca suntem mereu atenți la cerintele voastre va prezentam aceasta noua gama extraordinara de produse profesionale pentru a castiga timp pentru voi si clientele voastre.

Produsele SoKwik indeplinesc cerintele celormai exigente cliente. Este creat special pentru tine!

Afla tehnici noi pe care sa le practici si tu in salon! Vrei sa afli cum se poate realiza cea mai rapida manichiura? Atunci te invitam la acest Seminar GRATUIT care iti va intari tehnicile si cunostintele generale despre produse si folosirea lor.

Trainerul Sokwik, Cristina, te invita sa descoperi cea mai rapida tehnica corecta de realizare a manichiurii, care iti vor incanta clientele si prin care vei reusi sa economisesti timp, materiale si chiar si bani.

Aceasta tehnica injumatateste timpul de lucru in comparatie cu celelalte metode, iar multitudinea de nuanțe pe care ti-o oferim iti creeaza posibilitatea schimbarii mult mai frecvente a manichiurii tale.
De acum nu mai ai nevoie de lampa UV si poti avea o manichiura impecabila si rezistenta in doar 25 minute!

In data de 29 noiembrie 2017, Cristina te asteapta in Cluj Napoca sa-ti dezvaluie secretele realizarii celei mai rapide tehnici de realizare a unei manichiuri.

In cadrul Seminarului Gratuit vei invata tehnica de lucru pas cu pas, utilizarea materialelor, trucuri eficiente si vei primi raspunsul la toate intrebarile tale legate de aceasta tehnica inovatoare care iti va multumi chiar si cele mai exigente cliente!

Experimenteaza tehnica SoKwik sub indrumarea trainerului in Workshopul din aceasi zi intre orele 13-16 si descopera secretele celei mai rapide manichiuri! Acum totul e mai simplu!
Costul Workshopului este de 100 lei. In cazul in care iti achizitionezi pe loc cele 4 lichide SoKwik si oricare 2 buc So Dip Powder, participi  in mod Gratuit si la Workshop.

Uita de LAMPA UV, PRIMER si de INGALBENIRE!
Castigi TIMP, BANI si CLIENTE FERICITE!
Totul e acum mult mai simplu!

Locație: Cluj Napoca, HOTEL BEYFIN
Data: 29 noiembrie 2017
Ora: 10:00- 12:00
Pentru detalii si inscrieri suna la 0758030392 sau trimite email la office@sokwik.ro sau inscrieri@wigmond.ro.

Inscrie-te acum!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.