07iun.

STEP BY STEP – Tehnica So Dip de la SOKWIK

O manichiura impecabila este cartea de vizita a fiecarei femei. De aceea, de-a lungul timpului s-au dezvoltat tot mai multe tehnici inovatoare in acest domeniu..

In articolul care urmeaza iti vom prezenta modalitatea de a obtine o manichiura intr-un timp foarte scurt, dar totodata pastrand standardele calitatii la cel mai inalt nivel.

Care este principiul de baza al sistemului So Dip de la Sokwik?

Prafurile So Dip reprezinta o alternativa mai sigura si mai sanatoasa in comparatie cu alte tehnici. Pe langa aceasta, vin cu o multitudine de avantaje:

  • Nu necesita Primer
  • Nu necesita Lampa UV
  • Dizolvare rapida si usoara
  • Unghii cu aspect natural
  • Contin Titan, ceea ce le confera rezistenta si durabilitate
  • Super luciu

 

In plus,  necesarul de produse  este unul minim: ai nevoie de cele patru lichide – So Dip Base, so Dip Finish, So Dip Activator, So Dip Brush Softener si o culoare pe care o poti alege din cele 119 nuante disponibile.

De asemenea, este obligatorie respectarea indeaproape a pasilor de lucru pentru a obtine un rezultat de exceptie. Tocmai de aceea venim in sprijinul tau cu un Step-By-Step care te va indruma pana in cel mai mic detaliu.

Intra pe www.sokwik.ro / www.wigmond.ro pentru a-ti achizitiona toate produsele necesare si fii in ton cu noutatile in materie de manichiura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.