09oct.

Seminar GRATUIT SoKwik – Bistrita – 14 octombrie 2017



SoKwik si e tot mai simplu!


Pentru că suntem mereu atenți la cerințele voastre vă prezentăm această nouă gamă extraordinară de produse profesionale pentru a câștiga timp pentru voi și clientele voastre.

Produsele SoKwik îndeplinesc cerințele celormai exigente cliente. Este creat special pentru tine!

Află tehnici noi pe care să le practici și tu în salon! Vrei să afli cum se poate realiza cea mai rapidă manichiură? Atunci te invităm la acest curs care iți va întări tehnicile și cunoștințele generale despre produse și folosirea lor.

Trainerul Sokwik, Cristina, te invită să descoperi cea mai rapidă tehnică corectă de realizare a manichiurii, care îți vor încanta clientele și prin care vei reusi să economisești timp, materiale și  chiar și bani.

Această tehnică înjumătățește timpul de lucru în comparație cu celelalte metode, iar multitudinea de nuanțe pe care ți-o oferim îți creează posibilitatea schimbării mult mai frecvente a manichiurii tale.
De acum nu mai ai nevoie de lampă UV și poți avea o manichiură impecabilă și rezistentă în doar 25 minute!

In data de 14 octombrie 2017, Cristina te așteaptă în Bistrița să-ți dezvăluie secretele realizării celei mai rapide tehnici de realizare a unei manichiuri.

În cadrul Seminarului vei învăța tehnica de lucru pas cu pas, utilizarea materialelor, trucuri eficiente și vei primi răspunsul la toate întrebările tale legate de această tehnică inovatoare care îți va mulțumi chiar și cele mai exigente cliente!

 Uită de LAMPA UV, PRIMER și de ÎNGĂLBENIRE!
Câștigi TIMP, BANI și CLIENTE FERICITE!
Totul e acum mult mai simplu!

Locație: Bistrița – Hotel Bistrița
Data: 14 octombrie 2017
Ora: 10:00- 12:00
Pentru detalii si inscrieri suna la 0758030392 sau trimite email la office@sokwik.ro sau inscrieri@wigmond.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.